Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η Αλήθεια για την αυτο-εκπαίδευση...

Τι είναι αυτό-εκπαίδευση?


Η αυτό-εκπαίδευση είναι κάτι που έχει ο κάθε άνθρωπος από τη μέρα που σκέφτεται... Σημαίνει να εκπαιδεύεις τον εαυτό σου για θέματα που αλήθεια σε ενδιαφέρουν και όχι να μαθαίνεις τα γενικά, όπως στο σχολείο!

Αξίζει η αυτό-εκπαίδευση?


Με αυτό έχουνε πολύ άνθρωποι μεγάλο πρόβλημα άλλα λύνεται εύκολα...
Το Πρόβλημα > Αφού θα αυτό-εκπαιδεύουν τον εαυτό τους δεν μπορούν να μάθουν αρκετά βασικές γνώσης και θα Αντιμετοποιήσουν προβλήματα έτσι!
Η Λύση > άμα κάποιος αυτό-εκπαιδεύεται ας πούμε σε θέμα Κομπιούτερ και χρειάζεται να ξέρη για Μαθηματικά θα μάθει μόνο το κομμάτι που θα χρειαστεί για το θέμα του, άλλα έτσι θα μάθει και όλα τα άλλα που χρειάζεται για το Κομπιούτερ, και θα ξέρη της βασικές γνώσης από το θέμα ώστε θα μπορέσει να δουλεύει έτσι άριστα στη δουλειά του! Δηλαδή αξίζει η αυτό-εκπαίδευση...

Γιατί δεν αναγνωρίζεται η αυτό-εκπαίδευση?

Υπάρχουνε κάποια λεγόμενα κοινωνικά προβλήματα που όχι μόνο λύνονται εύκολα άλλα δεν έκανε πότε να υπάρχουν σε μια τέλεια κοινωνία... 
Πρόβλημα Α > Δεν είναι πότε σίγουρα αν θα υπάρξουνε η δουλειές ( Εργασία για το θέμα που διαλέχτηκε στην αυτό-εκπαίδευση ) και στο μέλλον ή πως θα τα φέρει το μέλλον ( το τελευταίο λένε πολύ γονείς )!
Πρόβλημα Β > θεωρείται ο,τι ο άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του να διαβάσει διάφορα κείμενα και βιβλία και να βγάλει νόημα χωρίς την σχολική εκπαίδευση!
Πρόβλημα Γ > Δεν βγάζει κέρδος άμα αυτό-εκπαιδεύουν η άνθρωποι τον εαυτό τους! 
Λύση Α > Αυτό δεν πρέπει να σημαίνει κάτι επειδή και με σχολική εκπαίδευση μπορεί να γίνει το ίδιο... Π.χ. άμα τώρα υπάρχει η δουλειά ''μεταφορές'' και στο μέλλον γίνεται με Beamer πρέπει να δώσουνε η σχολικά-εκπαιδευμένη εξετάσεις σε κάθε μάθημα για να ξέρουν πως χειρίζεται το Beamer ενώ η αυτό-εκπαιδευμένη πρέπει μόνο να διαβάσουνε την διαφορά... Π.χ.(2) ο αυτό-εκπαιδευμένος μπορεί και να μάθει πιο γρήγορα παραπάνω δουλειές παρά ένας σχολικό-εκπαιδευμένος! Και θα έχει παραπάνω λύσεις και θα του είναι πιο εύκολα!
Λύση Β > Αυτό είναι τραγικό λάθος που κάνουνε η άνθρωποι... Ο άνθρωπος κατάφερε να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει από τα ζώα μόνο με αυτό-εκπαίδευση, αφού ήτανε το μοναδικό πλάσμα που έψαχνε την λύση ( όπως κάνω π.χ. εγώ και εσείς όταν έχετε πρόβλημα ) ενώ τα Ζώα δεν την έψαχναν άλλα ζούσαν και ζούνε ακόμα μόνο για τη ζωή και τίποτα άλλο! Άρα ο άνθρωπος μπορεί να πιάσει νόημα μόνος του ( εκτός κι αν έχει προβλήματα που αφορούν το εγκέφαλο ή το μυαλό ) 
Λύση Γ > Δεν υπάρχει λύση επειδή αυτό είναι ένα πολύ κακό πράγμα που γίνεται απλά σε κάθε κοινωνία του καπιταλισμού! Το κέρδος είναι πιο σημαντικό παρά ο πολίτης και η εκπαίδευση του...

Ιστορία, ένα μάθημα, ένας σκοπός!

Η Ιστορία είναι υπέροχο πράγμα και μάλιστα πολύ σημαντική για εμάς, άλλα στην σχολική εκπαίδευση έχει μόνο ένα σκοπό, την κατάκτηση του μυαλού!
Λέγεται πως δεν έχουμε ακόμα αρκετή επιστήμη για το μυαλό, άλλα πίσω από αυτά τα ψέμματα υπάρχει μια οργάνωση που κατάφερε να βρει ένα τρόπο να το κατακτήσει! ''Μόνον έξυπνων βλέποιν τι του γίνετε'', έτσι είναι καθώς χιλιάδες μαθητές νομίζουν πως η ιστορία είναι απλό μάθημα! Η Ιστορία λέει για αληθινά γεγονότα, άλλα τα λέει έτσι ώσπου να πέσεις σε κατάθλιψη και να χάσεις την πίστη στο καλό, την ανεξαρτησία, την επανάσταση και την ελπίδα! Διαβάζοντας την κατάσταση και συγκρίνοντας με σήμερα κάνουνε πολύ το λάθος να πιστεύουν πως ο,τι και να κάνουνε δεν θα αλλάξει τίποτα επειδή η ιστορία επαναλαμβάνετε, άλλα εγώ σας λέω πως αυτό είναι που σας φέρνει κατάθλιψη, ενώ ξεχνάτε ένα πράγμα ''κάθε χρόνον γεμάτων νέων ευκαιριών''! 
Μπορεί άμα νικήσουμε σήμερα να μην αλλάξει η κατάσταση, άλλα μπορεί και να τελειώσουμε επιτέλους μια και για καλή τους Πολέμους, την Βία και όλα που χαλάνε το κόσμο! Τότε αξίζει η δοκιμασία...              

Η μυστική οργάνωση που δεν επιτρέπει αυτό-εκπαίδευση!

Υπάρχουνε και παραπάνω λόγοι που δεν επιτρέπεται η αυτό-εκπαίδευση...
Α. Το σχολείο είναι οργάνωση που έχει στόχο να χαζεύει τον κόσμο ώστε κανένας να μην σκέφτεται πια για την πολιτική, τη ζωή και την επιστήμη!
Β. Δεν κάνει να ανοιχτούνε παραπάνω γνώμες στον κόσμο αφού τούτο γεγονός θα επίτρεπε τον καθένα να μάθει την Αλήθεια για πολλά...
Γ. Δεν θα υπήρχε μίσος, φόβος και άνχως αφού αποκτηθούνε αρκετές γνώσεις για αυτά τα θέματα!
Δ. Πρέπει ο κόσμος να μάθει με τρόπο που να τον χαζεύει και να του χαλάσει την πίστη στο καλό και την ανεξαρτησία!
Ε. Θρησκεία, Ιστορία, Κοινωνιολογία και Οικιακοί Οικονομία είναι μαθήματα που δίνουνε μια συγκεκριμένη σκέψη στον άνθρωπο! Πρέπει να υπάρχουνε για να κάνουνε τον άνθρωπο αδύναμο...

Ποιεί είναι αυτοί? 

Είναι με λίγα λόγια η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μια Ιδεολογία που πιστεύει στο Σατανά ως κυβερνήτη του κόσμου και στο όνομα του χαζεύει τον κόσμο, μέσω ΜΜΕ, Σχολεία και Θρησκεία!             

Πως μπορώ να κάνω κάτι?

Μπές στο http://www.facebook.com/pages/Self-Education-αυτό-εκπαίδευση-/162270680512015 και υποστηρίζοντας έτσι την αυτό-εκπαίδευση και την ελευθερία να διαλέξουνε η άνθρωποι τι από τα δύο θέλουνε ως εκπαιδευτικό σύστημα! 

Επίσης μπορείς να ασκήσεις την αυτό-εκπαίδευση ( μάλιστα δίπλα από το σχολείο ) και να κάνεις ( άμα μπορείς ) οργανώσεις και συζητήσεις για το θέμα!


Πότε θα αλλάξει κάτι?

όταν το νούμερο αυτόν που μας υποστηρίζουν γίνει 1.000.000 και παραπάνω επειδή αυτό είναι νούμερο που δεν μπορεί ούτε μία οργάνωση, ένα κράτος, ένα πολιτικό κόμμα ή σύστημα να μη αναγνωρίσει! Κρίμα που αυτό μπορεί μόνο να γίνει σε 100 η παραπάνω χρόνια! < αυτό ήτανε παράδειγμα πως σας δίνει αίσθηση κατάθλιψη η ιστορία ενώ μπορεί ήδη αύριο να έχουμε φτάσει το νούμερο άμα το διαβάσουνε πολύ < αυτό είναι ο σωστός τρόπος που δεν σε κάνει καταθλιπτικό άλλα σου δίνει την αίσθηση πως μπορείς να καταφέρεις όλα άμα το θες...!

Τώρα πως συνεχίζω? 

Τώρα μπορείς να δείξεις αυτό σε φίλους ή οικογένεια η να συζητήσεις το θέμα ( ερωτήσεις, απορίες, σκέψεις κτλ. ) σχολιάζοντας το Πόστ!      
     

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου